ninna

Krigsskada

Publicerad 2012-06-21 18:43:59 i Allmänt,

Var ute och sprang spåret imorse, innan 9 var jag klar till och med! Det trodde man ju inte skulle hända! Har en knäskada från en olycka med quaden, menisken tog väl en del stryk, och det började jag känna av när jag sprang. Tänkte inte så mycket mer på det utan fortsatte, det känndes ju bara litegrann. Nu kan jag knappt gå!! Jisses vad ont det gör! Känner att det är väldigt bra att bo högst upp utan hiss nu... Tar 5 minuter att ta sej upp för trapporna 10 minuter ner! Hoppas verkligen på att det är bättre imorrn, sen blir det några vilodagar och starta lite lugnare efter det. Försöka att minska ner på löpningen på asfalt och mest köra i spåret på grus, lite bättre iaf. Dessutom ska jag investera i ett par ordentliga skor! Kan vara en bra idé om jag ska springa såhär mycket tycker jag, skor är ju ändå en färskvara. Håll tummarna att knät är bättre imorrn så att jag kan dansa runt stången hela dagen! Glad midsommar!
 

Sköna måndag!

Publicerad 2012-06-18 22:45:25 i Allmänt,

Tog en PW på lite drygt en mil, gick en sväng uppe på nya handelområdet och hittade lite fint på Lindex, bland annat ett underbart turkost nagellack! Min absoluta favoritfärg den här sommaren! När jag kom hem tog jag mej ut i spåret men blev bara 6 km idag, men det är bättre än ingenting. Åkte till skokanonen och hälsade på Jessica och Sofie efter det. Det verkara lösa sej bra för dom :) Gick runt och städade lite på hyllora och så, glömmer lätt att jag inte jobbar där längre. Blir lunch med Jessica på torsdag, det ser jag fram emot! :D
Tog mej tid att laga en ordentlig middag också. Potatis och fisk i ugn med dill och tomat, dill&citronsås till det och en fetaostsallad! MUMS! Jag kan när jag vill ;)
Funderar på om man ska ta kväll nu kanske så att man eventuellt kommer upp i tid imorrn för en gångs skull! God natt

Taggad för träning!

Publicerad 2012-06-18 12:07:29 i Allmänt,

Lyckades springa milen igår igen! Tog ett anant spår med massa uppförsbackar som tar livet av mej! Så tiden blev ju sämre med några minuter men det var jäkligt mycket bättre för konditionen!
Tänkte ta en PW upp till Flygis och kolla de nya butikerna, sen kanske ta en sväng förbi skokanonen också när jag ändå är i farten, saknar mina tjejer. Känns konstigt att spendera dagarna utan dom!
Nä dags att ta sen ut kanske, här kan jag ju inte sitta hela dagen!

Milen avklarad!

Publicerad 2012-06-15 22:48:11 i Allmänt,

Jag är så JÄKLA nöjd! Fick en ledig kväll så kände att jag kunde passa på att ta mej ut i spåret en sväng, var ändå mer än en vecka sen nu tror jag, fy skäms på mej! Och jag lyckades springa en hel mil! På under en timme!! Ganska precis under en timme men ändå under! Åh det känns så braaa! Fan vad jag är duktig! Hoppas bara att jag kan komma ut iaf 5 ggr i veckan och köra på samma tempo ett tag, vill ju ändå springa sthlm maraton 2014 ;)
Inte nog med att jag har lyckats springa milen idag, jag har STORstädat lägenheten, varit på kalas och hunnit en snabb sväng på stan. Fyndade lite fina under på rean och lite annat smått och gott. Unnade mig till och med en "avslutningspresent" till mej själv. Tyckte att jag förtjänade nått fint efter 2 år av slit på Skokanonen! Blev ett par värmeljusstakar från Georg Jensens serie Cobra, åååh dom är så fina! Har även dom för vanliga ljus i samma serie.



Nyaste tillskotten i samlingen, så snygga! Love love love!

Arbetsbefriad!

Publicerad 2012-06-15 11:03:04 i Allmänt,

Igår var alltså min första arbetsfria dag, blir ju tekniskt sett inte arbetslös förrän om ett par veckor eftersom att jag fortfarande går på uppsägningstiden från Skokanonen. Ser det som att jag får ett par veckor välförtjänt semester.
Dagen blev riktigt bra! Jag, Matte, Uffe och Jonas åkte ut till nån ö en bit ut i skärgården och spenderade dagen där. Solade, badade (iaf vissa, dock inte jag..) och grillade korv! Matte hade glömt grillen hemma så  killarna gick iväg och letade ved och gjorde upp en egen brasa, funkade ju det med. Blir ju faktiskt godast så. Senare åkte vi hem till Matte där vi spelade Buzz, jag förlorade väldigt stort... käkade middag och badade i hans pool! När solen började gå ner åkte vi en sväng till Borgmästarholmen och fiskade lite, eller Matte och Jonas fiskade. Båda fick en varsin fisk men det var tydligen bara Jonas fisk som räknades :P Det var en riktigt härlig dag måste jag säga! Bra väder, underbart sällskap!
Även fast jag har haft en peroid med väldigt mycket motgångar och att jag nu står här utan jobb så känner jag att livet har tamefan aldrig varit bättre! För första gången någonsin känner jag att jag kan göra precis det jag vill och känner för! Jag är bara 20 år och har hela lvet framför mej! Det finns så mycket möjligheter, så mycket att hinna göra. Jag tänker verkligen ta den här sommaren på mej att göra massa sånadär konstiga, galna grejer som det är meningen att man ska göra när man är 20. Tidigare försökte jag alltid hitta det där som skulle göra allting perfekt. Men jag har nu efter några år insett att ingenting kommer någonsin vara perfekt, iaf inte en längre tid, det finns alltid någoting i bakgrunden som stör den där känslan. Jag sänker kraven på mej själv och på livet och bara kör! Någonstans på vägen glömde jag lixom att man måste hinna ha roligt också. Det gäller att fokusera på de bra sakerna i livet och se tll att göra det bästa av det man har istället för att jämföra sitt liv med andras och sträva efter orealistiska mål.
Som sagt, jag har aldrig känt mej så nöjd med mej själv och mitt liv som jag gör nu!


En sorgens dag

Publicerad 2012-06-13 20:05:59 i Allmänt,

Det blev en jobbig dag idag, mycket tårar. Kom till jobbet strax innan 9, räknade kassan och städade ur skåpet. Jessica kom lite tidigare till jobbet så att vi kunde fika tårta och herre gud vilken god tårta!! Efter vi hade öppnat gjorde jag nog mest ingenting faktiskt, räknade ner minuterna som gick alldeless för fort. Sandra kom också lite tidigare så att jag hann fika med henne. Sen tog hon mina nycklar.. jäkla Sandra alltså!! ;) Min sista kund på Skokanonen AB blev en kvinna från Åland. Sen var det dags att säga hej då på riktigt... Åh mina fina tjejer!! Det är mycket blod, svett skratt och tårar som har gått åt i den där butiken. Så man kan kämpat och slitit och skrattat och fått så fina vänner. Men nu är det slut för min del, dags att dra vidare.



Fina tårtan som Hanna har gjort! :)

Underbara tider <3







Efter det jobbiga avskedet var det dags för nästa. Jonatan hämtade mej på jobbet så åkte vi till Norrtälje kyrka för hans morfars begravning. Det var häligt att träffa hela familjen samlad igen, synd bara att det var under de här omständigheterna. Men det var en fin begravning, väldigt fin musik och fina blommor. Jag är väldigt glad att jag fick vara där, det betyder riktigt mycket.

Jag, Stefan och Jonatan åkte och hämtade Pollan på dagis innan fikat så det var mysigt att få träffa henne också. Vi var ute och gungade och plockade blommor!

     

Dags att ta farväl

Publicerad 2012-06-12 21:11:01 i Allmänt,

Jaa, nu sitter jag här i soffan och äter middag. Blev kikärtsbiffar med fetaostsallad och guacamole, JÄKLAR vad gott det blev! Ny favoriträtt tror jag faktiskt. Ett stort plus är att det är så snabbt och lättlagat! Hämtade upp en tårta hos Hanna på vägen hem som jag ska bjuda på imorrn på jobbet. Idag jobbade jag min sista riktigt dag på Skokanonen, så nu är jag ingen Kanontjej längre. Idag jobbade jag mitt sista pass med chefen, usch vad det var jobbigt att säga hej då. Imorrn kommer jag bara vara på jobbet några timmar, fika lite, lämna mina nycklar och sen säga hej då ordentligt. Åh det  är så overkligt!!! Det jobbigaste är inte att jag blir av med jobbet, sånt kan man hitta nytt. Nej, det jobbigaste är att lämna mina fina, underbara kollegor! Det kommer bli ett par tunga dagar framöver, vad ska jag göra om dagarna egentligen!? Förutom att söka jobb... Hoppas verkligen att jag har ett på G, skulle vara så roligt om jag fick det! :)
Nu tänker jag ta kväll, hoppas på att det går lite fortare att somna inatt. Men ju fortare jag somnar desto fortare blir det onsdag..

Helgen

Publicerad 2012-06-10 21:53:13 i Allmänt,

Det är redan söndag hörrni! Vart tog helgen vägen? Fredagen blev lååååång. Fanns verkligen inget att göra på jobbet.. När jag hade slutat mötte jag upp Elsa för lite vin på stan :) Jätte mysigt var det verkligen!
Lördagen var en av de längsta jobbdagarna jag har varit med om! Kvällen blev bättre som tur var, lite sent men det var det värt! Och idag är det alltså söndag. Har gått ganska bra på jobbet ändå, trots att jag var så trött. Storhandlade efter jobbet, åkte hem och åt middag och tog ett långt varmt bad! Ett bra avslut på den här helgen. Min sista helg på Skokanonen. Det känns så overkligt. Jag försöker påminna mej själv om att sista dagen närmar sej så att det inte ska bli en chock när jag väl sitter hemma utan mål om dagarna, men jag tror inte att det går att förbereda sej, det kommer bli lika tufft ändå... Nej dags att avsluta den här helgen här kanske. Imorgon är det ny dag, nya möjligheter!

Fredag

Publicerad 2012-06-08 11:04:44 i Allmänt,

Hej allihopa! Har inte haft tid med bloggen riktigt, fullt upp med annat :) Dessutom har jag inte så mycket att skriva om. Dagarna på jobbet går, det finns inte så mycket att göra. Småprata med kunder och städa. Städa, städa, städa. Har ingen lust till att göra någonting heller. Inget varar för evigt och den här tiden med mina kanontjejer närmar sej slutet, alldeless för fort... Men det är ändå rätt beslut.
Tur att jag ändå har människor runt om mej som får mej att tänka på annat. Och får mej glad. Härom natten åkte jag och Matte till kärleksudden och badade! Riktigt riktigt kallt men jag har tagit årets första dopp! :) Igår var jag ledig, sov till 12, helt underbart. Har blivit lite för lite sömn senaste veckan, men ibland måste man ju prioritera :) Träffade en gammal kompis  från högstadiet över en fika också. Det var ungefär 3 år sen vi sågs sist så det kanske var dax nu! Älskar den där typen av vänskap som är sådär okomplicerad och lätt. Vi har knappt haft kontakt på 3 år, ändå var allt som förut! Efter fikan mötte jag upp Jonatan. Vi åkte till Byggmax och handlade lister och lite sånt till lägenheten. Planen är att vi ska fräscha upp den lite innan försäljningen. Han stannade på middag också, skönt att vi ändå kan komma överens och umgås. Kvällen avslutades med en härlig långpromenad med trevligt sällskap :) En ganska skön ledig dag med andra ord.
Men nu ska jag börja dra mej till jobbet, ska kolla på alla fina studenter på vägen!

Vilken kväll!

Publicerad 2012-06-03 14:08:55 i Allmänt,

Jag hade verkligen jätte roligt igår! :) Mötte upp Sofie vid 19 tiden så gick vi till Jessica. Vi blev 9 tjejer tills slut. Satt hos Jessica några timmar sen gick vi ner på stan. Tiden gick väldigt fort, när vi gick hem vid 3 känndes det som att vi inte ens hade varit där en timme! Jag tycker att det blev en riktigt lyckad kväll, hoppas födelsedagsbarnet tycker desamma, hon är värd en riktig dunderkväll i hennes ära! :)

Skokanonen AB Norrtälje

Publicerad 2012-06-03 03:52:15 i Allmänt,

Där jobbar världens finaste tjejer! Att komma till jobbet är som att komma hem, att träffa sina kollegor är som att träffa familjen. Vad dom här brudarna inte vet om mej är inte värt att veta! Vi skrattar tsm, vi gråter tsm. Dom har stöttat och hjälpt och uppmuntrat mej när jag har fått motgångar utanför jobbet. Dom blir även glada med mej när det går bra! Att skiljas från dessa tjejer finns inte i min värld, det är helt enkelt inte ett alternativ!
Hur det än gå för oss är jag glad att jag har fått ha världens bästa, finaste kollegor under dom här åren. Ni är fantastiska <3

Underbara lediga lördag

Publicerad 2012-06-02 18:07:35 i Allmänt,

Större delen av dagen har faktiskt spenderats i sängen, så himla skönt! Speciellt när det tokregnar ute som det har gjort hela dagen, då kan man ligga och mysa med gott samvete :) Men är lite sådär småtrött (läs sömngångare!) men det var det absolut värt. Men nu är det dags att tagga till för ikväll ska finfina Jessica firas! Det ska bli så roligt, har verkligen sett fram emot den här kvällen! :)
Måste gå och fixa till mej lite nu så att jag blir redo för kvällen! :)

WTF!!!

Publicerad 2012-06-01 08:42:38 i Allmänt,

Fortfarande ingen lön! Här står vi och sliter och jobbar arslet av oss men vi får inte ens lön!! Men hey, dom skulle ju faktiskt bjuda på tårta... Ååååh jag vill att den här dagen ska gå fort så att jag slipper tänka på jobbet ett par dagar! Man blir ju inte direkt övertaggad till att jobba när man inte ens får nått för det. Det är ju jobbigt att bara vara där och se hur butiken töms! Jag vet att jag skulle släppa de negativa tankarna och bara tänka positivt, att det löser sej, men när dom inte ens kan ge ut lönen så, ah jag vette fan. Alla ger upp. Det är inte kul längre.
Av allt som har hänt den senaste tiden så är det faktiskt bara den här ovissheten kring jobbet som finns kvar och gör att saker kan kännas jobbiga. Resten är historia nu. Jag gör ändå framsteg, nu kan jag börja leva igen. Så jäkla underbart!
Nä, dags att gå till jobbet och fördriva tiden några timmar kanske. Hörs!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela