ninna

Effektiv söndag

Publicerad 2013-04-28 22:08:29 i Allmänt,

Till och börja med; stort grattis till mamma som fyller år idag! Bakade cupcakes till hennes kalas hela förmiddagen och gick hem till henne och fikade på eftermiddagen, massa massa gott! På eftermiddagen har jag hunnit storstäda köket (behövdes verkligen efter att jag hade varit där och härjat!!) bäddat rent sängen, tvättat och tränat! Sprang en runda på sämsta tiden på länge så körde mördarövningar för rumpan och även en del mage när jag kom hem. Den bästa träningen är den som blir av. Ganska skönt ändå att jag tog tag i det idag efter allt gott hos mamma. 
Imorgon är det måndag, då står jobb och gym på schemat.  Blir armar/axlar/rygg imorgon. 
 
Dagens kalasoutfit 

Täby C

Publicerad 2013-04-26 20:25:32 i Allmänt,

Igår åkte jag och mamma till Täby Centrum direkt efter jobbet.  Jäklar vad shoppingsugna vi var och jäklar vad vi shoppade! Bikbok hade 50% på ALLT i butiken, snacka om att man plockade på sig allt man hittade typ. Jag fick väl med mig allt utom strumpor hem igår så jag är supernöjd! Plus att kag hämtade ut ett paket idag och väntar på ett annat. Sommares garderob är uppfräschad helt enkelt :) 
 
Idag är det fredag, woho! Var en ganska lång dag på jobbet följt av ett helkroppspass på gymmet, har legat lite för mycket på latsidan där här veckan känner jag så det var skönt att köra igenom hela kroppen. 
Imorgon står löpning på schemat, ska försöka hitta en bra slinga på ca 10km eller så är det bara att springa och se hur långt det blir. Nu blir det fredagsmys med sambo och alla djuren 

Allt är så BRA!

Publicerad 2013-04-22 16:59:28 i Allmänt,

Med risk för att bli tjatig jag vet men jag verkligen älskar mitt jobb och jag har så sjukt härliga arbetskamrater! När man har haft ett dpligt jobb uppskattar man verkligen en bra jobb så sjuuukt mycket! Det är världens lyx för mig att kunna GÅ till jobbet på mindre än 20 minuter, få träffa folk om dagarna, gå runt och pyssla lite som jag vill istället för att sitta själv i en liten vrå veckor i sträck.
Idag har det varit massor av folk jag känner och hälsat på :) Först kom bästa vän, sen mormor och morfar och så visade det sig att min gudfar stod utanför och delade ut korv med bröd :P Han jobb hade nån grej där att dom tvättade bilar åt dom som ville. Hade väl antagligen någon ny produkt dom ville marknadsföra. Men det var kul :) Idag fick jag också förtroendet att bygga om och fräscha till en del på elavdelningen, som jag ska slutföra imorgon. Hoppas det bli godkännt ;)
Nämnde lite lätt idag att jag får lite ont i ryggen och fötterna av mina skor jag har fått av min chef (är ju anställd av ett bemanningsföretag och bara inhyrd till Ahlsell) och direkt ringde en av mina kollegor och beställde ett par andra skor, i sitt namn, till mig!! Kommer väl troligtvis imorgon. Alltså det är helt otroligt vad omhändertagen jag blir där. Jag kan skriva hur mycket som hellst om och om igen och ändå inte lyckas förmedla en rättvis bild av hur det känns på det här underbara jobbet! Visst jag kan ingenting om el och  VVS och såna grejer men eftersom att det är en proffsbutik så gör ju inte det så mycket egentligen. Det är arbetsuppgifterna, kollegorna och framförallt stämningen som jag har fastnat så mycket för där. Och det bästa är att om man gör fel så går det att rätta till direkt efteråt utan problem. Alltså, ingenting är på liv och död på den här arbetsplatsen.
 
Men nu ska inte jag sittar här längre. Jag ska ut och springa, börja på att bränna bort den där pizzan jag tröck i mig igår. Hej å hå!

Tjejkväll

Publicerad 2013-04-21 20:58:55 i Allmänt,

Var hos Sofie igår på typ tjejkväll i hennes nya lägenhet.  Vi hade så himla kul! Gud vad jag verkligen saknar mina fina arbetskamrater.  Trots att jag och Sofie skakade hand på att aldrig mer jobba tsm, det funkade väl mediumbra ;) Tur att vi funkar bättre privat! :) Blev en del vin, salta pinnar och skitsnack hos Sofie innan vi drog oss vidare till salt. Totalt var det 22 personer där när vi kom dit, woho fullt ös! Men vi hade kul pch dansade som tusan! Men ett tips är ju att aldrig gå ut och dansa i ett par oanvända klackar! Jisses, mina fötter höll på att döda mig! 
Hade iaf en riktigt rolig kväll :) 
 
Idag har jag gjort absolut ingenting. Haft en skön hemmakväll med uffe. Vi var lata idag och köpte pizza till middag, gott ibland. Jag delade en lite bit till ena fågeln som bara fög runt och flyttade på brödbiten hela tiden! Han är så söt :) 

Fredag!

Publicerad 2013-04-19 13:18:17 i Allmänt,

Sitter på jobbet och äter min matlåda, korvstroganoff med ris, som uffe gjorde häromdagen. Sååå god! Han kan verkligen det där med att laga mat. 
Det blev ennordentlig vilodag för mig igår kan man säga. Mådde så illa när jag kom hem från jobbet! Kunde knappt röra mig på hela kvällen. Blev sängen tidigt och sov tack och lov hur bra som hellst så idag mår jag bättre. Tror kroppen SKREK efter den där efterlängtade vilan. Får se hur formen är lite senare ikväll om jag vågar mig på lite löpträning eller inte. Uffe ska spela match och kommer hem sent sent ikväll så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på än. Men min lilla kusin ebba fyller hela 6 år idag, jisses alltså, så det blir kanske lite kalas hos henne. 
 
Måste ju bara flika in att jag ÄLSKAR mitt nya jobb! Kollegorna är helt underbara, kunderna är hur trevliga och roliga som helst. Och varje fredag lyxas det till med frukost på jobbet och det är ingen dålig frukost heller.  Olika sorter nybakat bröd, ägg, grönsaker, olika sorters juice, korv, skinka, tapasbricka typ, alltså allt möjligt! Älskar företag som tar hand om sin personal, det ger så otroligt mycket. Åh vad jag trivs här, bland skruvar och rör! :p 

Jobb

Publicerad 2013-04-18 12:26:03 i Allmänt,

Sitter nu på lunch här första dagen på jobbet. Det går inte att förklara vilken otrolig lättnad det är att ha fått jobb mitt i norrtälje, granne med mina kanontjejer också! 
Kommer nog trivas bra här. Det är trevliga kollegor och härliga kunder och ingen stress riktigt. Gå runt och plocka lite och prata med folk hela dagarna, guld. Skönt att börja en torsdag också så att man får lite mjukstart efter en ganska lång ledighet. Har iofs hoppat in på dagis några dagar hit och dit men det räknas inte riktigt :p Nu blir det till att jobba måndag-fredag 7 - 16. Det skönaste med den tiden är ju att när man har slutat jobba har man fortfarande så himla mycket kvar av dagen att göra nånting av! Typ träna ;) 
 
Hade tänkt träna lite inför vårruset idag (jusde jag ska springa vårruset!) Men tror nog att det blir en vilodag idag faktiskt, känner mig inte helt 100 och då är det bara dumt att slita på kroppen i onödan. Dessutom var det nog ett tag sen jag hade en vilodag så det kan nog vara på sin plats. Ulf slutar också 16 idag förhoppningsvis så då ska vi äta pannkakor och sen kanske fortsätta planera hur vi ska göra hemma. 

Cirkelfys

Publicerad 2013-04-17 20:53:27 i Allmänt,

Har precis kommit hem från ett cirkelfyspass. Tog i ordentligt nu när tekniken sitter på alla övningar, tog nästan i så att jag spydde efter passet! Kan bero på att jag åt lite för tätt inpå träningen men energin kändes ändå bra genom hela passet. Träningsvärk i rumpan imorgon, yes! 
 
Har en ny favoriträtt som vi åt till middag idag. Pasta med sås gjord på creme fraiche, bacon, äpple och curry med en fräsch sallad till, sååå gott! Men inget att äta innan ett hårt träningspass direkt. 
Nu blir det duschen och sen direkt ner i sängen. Imorgon börjar allvaret på nya jobbet! Håller tummarna för att det är lika bra där som det var under utbildningen. 
 

Angelicas supermüsli

Publicerad 2013-04-17 16:38:59 i Allmänt,

 
Testade göra egen müsli idag! Har sagt det hur länge som helst men nu tog jag tag i saken och gjorde en supermüsli på havregryn, solrosfrön, krossade linfrön, russin, hackad madel, nötter och gojibär (tror det var allt?) Det stora testet kommer imorgon när jag ska provsmaka ;) 

Till min älskade

Publicerad 2013-04-17 09:46:47 i Allmänt,

 
 
 
 
 
 
Det här fick min älskade sambo igår när vi kom hem. Tyckte att han var värd det <3 
 
Middagen igår var supergod! Det är ett ställe jag absolut kommer äta på fler gånger

Vilodag?

Publicerad 2013-04-16 17:46:12 i Allmänt,

Nej, ingen vilodag här inte! Sov som en kratta inatt med ont i magen och ont i ryggen, konstigt ont i ryggen. Det sved i ryggraden lixom? Fick iaf lite massage av Ulf innan jag somnade och då släppte ryggvärken men magen bråkade med mig hela natten. Kändes tack och lov bättre när det var dags att gå upp. Blev beordrad att ta det lugnt idag och tyckte först att det lät jäkligt skönt att bara ligga på soffan när det regnar ute och så. Men jag kunde inte ignorera gårdagens disk eller dammtussarna i hörnen så jag har STORstädat hela lägenheten och slog till på att baka lite chokladbollar, det får man unna sig när det regnar. Blev klar för ett par timmar sen men kände mig ganska rastlös i hela kroppen så jag trotsade regnet och tog mig ut för några kilometer lugn jogg. Hade bara ätit lite havregrynsgröt till frukost och ett par chokladbollar under dagen så det fanns inte så mycket energi att hämta men ändå ganska skön omväxling mot de tunga gympassen jag vanligtvis kör. Här byggs det muskler vill jag lova!
Har precis kommit ur duschen och passar på att skriva lite här för snart ska jag hämta upp mamma sen vidare och hämta upp Ulf för vi ska ut och äta tillsammans på en "ny" thairesturang, mysig tisdagslyx. Efter middagen tänker jag ha en ordentlig myskväll med min finfina sambo. Man kan alltid mysa till det lite extra sådär när det regnar ute. Det finns ju faktiskt inget bättre än att krypa ihop under en filt tillsammans med någon man älskar och bara vara nära. Men ett svettigt träningspass kommer på en stark andraplats ;)

What dosent kill you..

Publicerad 2013-04-16 10:41:53 i Allmänt,

Hej!
Tänkte bara kika in här och berätta att jag lever! Det har hänt så otroligt mycket den senaste tiden så bloggen har hamnat lite efter. Men nu tänkte jag kanske försöka börja skriva lite igen, lite när jag känner för och har tid.
Blir ganska mycket träning nu vilket är jäkligt skönt! Jag brukar alltid börja träna en period och sen rinner det bara ut i sanden men nu är jag fast besluten att fortsätta! Min underbara sambo är superbra på att ge mig den där lilla extra energin som (väldigt sällan) kan behövas för att ta sig upp till gymmet.
 
Men som sagt jag kommer försöka skriva lite mer och ni kan ju kika in lite när ni får lust!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela