ninna

Midsommarhelg

Publicerad 2013-06-23 17:37:35 i Allmänt,

Den här midsommarhelgen har verkligen varit lång. Nästan som en liten minisemester sådär. Midsommarafton spenderades här hemma med några vänner. Vi hade klassisk sillunch med jordgubbar och grädde till efterrätt. Sen gick vi ut och spelade kubb i typ 3 timmar! Tiden bara flög iväg verkligen. När vi kände oss klara med kubbspelandet gick vi hem igen för att grilla. Medans killarna fixade maten gick jag och Fia ut och plockade blommor till våra kransar som vi gjorde! Min vart väl lite ojämn och ful men jag hade iaf en krans! :P
Kvällen blev inte så hemskt sen vilken faktiskt var ganska skönt, själva dagen vart ju ändå ganska lång!
Lördagen såg ut ungefär som den gör för de allrs flesta, en ordentlig sovmorgon och den största ansträningen var väl att gå till affär och handla nån for av middag.
Idag tänkte vi att vi njuter lite extra av sista lediga dagen så vi tog en tur med svärmors nya båt! Haha det blev ett äventyr men vi lyckades ändå bra tycker jag. Lite träning senare ikväll sen är det bara dags att ladda inför en ny arbetsvecka!
Hoppas alla ni hade en lyckad midsommar!

Fullt upp!

Publicerad 2013-06-19 19:43:56 i Allmänt,

Jisses vad det har varit mycket den senaste veckan! 
Helgen var helt fantastisk! Lillebror är nu utslungad i arbetslivet och man blev ju lite tårögd när han sprang ut. Vi firade med att äta lite lunch på Norrtäljebåten, jag tycker att det var en riktigt bra dag faktiskt! :) På kvällen sen var jag ner på Ett Gals för att äta med jobbet. Det var så mycket mat!! Vi blev till och med tvugna att tacka nej till en varmrätt och en dessert för att alla var så mätta. Men det var sååå himla kul. Det var länge sen jag hade så roligt faktiskt. 
På lördagen åkte vi till Blidö för att fira kusin som också tog studenten, så hela dagen spenderades där. Söndagen låg vi i sängen halva dagen innan vi åkte och spelade minigolf med två vänner. Jag fick flest 1:or, wohoo! Men slutade två iaf.
 
Den här veckan har det varit lite småkörigt på jobbet då en har semester och chefen har varit sjuk plus att en sommarjobbare började i måndags som ska läras upp. Så jag har varit butikschef och mentor, och jag är jäkligt  bra på det! ;) Haha men det har ändå varit en riktigt bra vecka faktiskt, härligt. Högt tempo. Och jag blev bjuden på lunch av en kollega på Norrtäljebåten, hur bra är inte det!? :)
Men nu är det dags att börja ladda inför midsommar och kanske komma på vad man ska göra?
 
Vad ska ni göra på midsommar?

Studentvecka

Publicerad 2013-06-11 19:47:42 i Allmänt,

På fredag tar min lillebror studenten! Min lillebror tar studenten!! Hur gick det till, han är ju typ 5 år gammal bara? Iallafall i mina ögon. Så vill man ju ge den där perfekta studentpresenten men det är jääkligt svårt att hitta nått bra tycker jag... Sen tar även min äldsta kusin studenten på fredag så han måste ju också få en present! Så i helgen kommer det bli firande för hela slanten.
Imorgon ska jag och mamma ev till Täby C för att hitta kläder till hela studentfirandet och förhoppningsvis det sista av presenterna. Torsdag står träning på schemat (har varit lite slapp med det på senare tid). På fredag kommer det vara fullt upp!! Jobbar 7-10, springa upp till brorsans skola och kolla på utspringet och sen fira honom resten av dagen. På kvällen haar vi sommarfest med jobbet så då börjar vi med middag på Ett Glas. Det ser jag verkligen fram emot, få se hur alla är när man träffas privat sådär för på arbetstid är der bara ett jäkla dårhus! Haha!
Lördag styr vi mot Blidö för lite med studentfirande och förhoppningsvis lite träning på kvällen. 
 
Idag fick jag även lite goda besked. Jag blir kvar på Ahlsell iaf resten av sommaren. Förhoppninghsvis längre än så. Imorgon får jag egen jobbtelefon och inloggning till datorerna och orderprogrammet så nu är det ju bara sjävla anställningen som saknas, men det ska jag tametusan också ta att fixa! ;)
 
Nej, nu blir det en sväng in i duschen och sen ska jag göra köttfärssås!

Supervecka!

Publicerad 2013-06-07 18:16:37 i Allmänt,

Alltså, den här veckan har varit såååå himla bra! I onsdags åkte vi till Matte och grillade, badade i poolen och snackade skit halva natten. Riktigt mysigt verkligen. Igår var både jag och Ulf lediga så vi tog en ordentlig sovmorgon sen åkte vi ut till Ridderholm och bara njöt av solen och havet. På vägen hem stannade vi till och köpte glass på Gräddö. På kvällen blev det ett ben/rumpa pass på gymmet och det känns idag, kommer väl kännas ännu mer imorgon! :)
Idag har jag jobbat och ganska många var lediga idag så vi som jobbade har haft att göra kan man säga!! 25 pall lagerpåfyllnad, jo jag tackar... har ju kommit typ 2 pall alla andra dagar. Jag och Patrik var de enda butikssäljarna som jobbade men innesäljarna fick hugga i dom också och jobbade på riktigt bra! Vilken duktig personal jag har! För idag blev jag utnämnd till butikschef för dagen ;) Åkte på min första jobblunch gjorde jag också. Skulle egentligen bara ut och äta med en av säljarna men det kom in en leverantör percis lagom tills vi skulle åka så han bjöd på lunch på Havspiren. Ååååååh så god mat. På eftermiddagen fikade vi kanelbulle och satt väl ute liiiiite längre än vad vi egentligen får men det var nog OK idag :) Dagarna bli alltid så bra när man jobbar med så härliga människor! Håller tummarna för att nästa vecka inte blir min sista.. men det vill jag inte tänka på nu, jag vill ju inte lämna mina Ahlsellare, varken kunder eller kollegor.
Men nu är det fredag och ledigt igen så vi börjar helgen med att åka till svärmor och grilla lite :) 
Imorgon kommer lite vänner och firar in lägenheten!
 
Ha en bra helg alla ni!

En riktig sommardag

Publicerad 2013-06-02 21:08:46 i Allmänt,

Igår åkte vi till Blidö till min farbrors sambo som fyllde 40 år! Firades ordentligt av mycket folk med god mat. vi tog 21 båten hem igen så det blev inte så sent. Jag somnade i sängen direkt när vi kom hem (jag skulle bara byta byxor...) vaknade efter ett tag och kände att jag inte kunde sova så tidigt så jag gick ut till Uffe i soffan, och somnade... herregud! Jag vägrade tydligen att gå och lägga mig i sängen också, det har jag inget minne av men när jag vaknade imorse låg jag iallafall i sängen :P
Idag vaknade vi vid 11 tiden och låg och drog oss i sängen säkert en timme, så jäääääkla skönt! Bästa starten på en söndag. Sen satt vi på balkongen i solen några timmar. Det har ju varit så otroligt varmt idag! Underbart! På eftermiddagen åkte vi med två av Uffes kompisar till Marholmen och spelade äventyrsminigolf! Haha vilken bana alltså! Superkul. Avlutade med en mjukglass på Vickningen.
Har haft en riktigt underbar dag faktiskt, kändes nästan som semester :) Men imorgon är det dags för jobb igen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela