ninna

Allt är så BRA!

Publicerad 2013-04-22 16:59:28 i Allmänt,

Med risk för att bli tjatig jag vet men jag verkligen älskar mitt jobb och jag har så sjukt härliga arbetskamrater! När man har haft ett dpligt jobb uppskattar man verkligen en bra jobb så sjuuukt mycket! Det är världens lyx för mig att kunna GÅ till jobbet på mindre än 20 minuter, få träffa folk om dagarna, gå runt och pyssla lite som jag vill istället för att sitta själv i en liten vrå veckor i sträck.
Idag har det varit massor av folk jag känner och hälsat på :) Först kom bästa vän, sen mormor och morfar och så visade det sig att min gudfar stod utanför och delade ut korv med bröd :P Han jobb hade nån grej där att dom tvättade bilar åt dom som ville. Hade väl antagligen någon ny produkt dom ville marknadsföra. Men det var kul :) Idag fick jag också förtroendet att bygga om och fräscha till en del på elavdelningen, som jag ska slutföra imorgon. Hoppas det bli godkännt ;)
Nämnde lite lätt idag att jag får lite ont i ryggen och fötterna av mina skor jag har fått av min chef (är ju anställd av ett bemanningsföretag och bara inhyrd till Ahlsell) och direkt ringde en av mina kollegor och beställde ett par andra skor, i sitt namn, till mig!! Kommer väl troligtvis imorgon. Alltså det är helt otroligt vad omhändertagen jag blir där. Jag kan skriva hur mycket som hellst om och om igen och ändå inte lyckas förmedla en rättvis bild av hur det känns på det här underbara jobbet! Visst jag kan ingenting om el och  VVS och såna grejer men eftersom att det är en proffsbutik så gör ju inte det så mycket egentligen. Det är arbetsuppgifterna, kollegorna och framförallt stämningen som jag har fastnat så mycket för där. Och det bästa är att om man gör fel så går det att rätta till direkt efteråt utan problem. Alltså, ingenting är på liv och död på den här arbetsplatsen.
 
Men nu ska inte jag sittar här längre. Jag ska ut och springa, börja på att bränna bort den där pizzan jag tröck i mig igår. Hej å hå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela